Marine Kalender

 


Geachte oud collega’s 

Nee,....... ik wordt er niet beter van de winst gaat voor de volle honderd procent naar Marine gerelateerde doelen én voor 2023 kalender gaat de winst naar de de Stichting Y8122  en TRAKA MLD wb de Zeekadetten Lemmer met hun schip de Roermond .  Doel 500 euro voor elk

Voorblad Kalender 2023_1
Voorblad Kalender 2023_1
Kalender 2023 achterkant voorblad_1
Kalender 2023 achterkant voorblad_1
Achterkant Kalender 2023_1
Achterkant Kalender 2023_1


De editie 2023 zal medio juli augustus 2022 bij mij in huis liggen. De bestelling van deze kalender is echter NU al mogelijk. levering bij u thuis is dan 1e week van september. 

(Bestellen is ook betalen)

Ik heb ook een FB pagina met de naam Marine kalender. Elke dag komen daar verhalen over verleden, heden en toekomst Koninklijke Marine. Daar kan elk oud marine militair en actief dienende zich voor melden. 

Klik op het plaatje van Facebook. 

 

Nu is het zo dat de Marine Kalender alleen kan bestaan als er genoeg kalender verkocht worden en ik wil de aantallen duidelijk omhoog hebben, want anders red ik het niet en gaat er privé geld bij. 


Daarom wil ik ook de hulp van de ELKE Oud Marine man inroepen om een kalender te kopen 

   

De verhalen voor 2023 zijn geschreven,............ en ook die zijn weer interessant om te lezen !  

 

De frankering is altijd met marine motief postzegels (wapenschildjes) Door de loop der jaren zal de hele revue hier voorbij komen (Marinemensen die postzegels verzamelen kunnen deze zegels  OOK extra bestellen 1 setje van 4 kost dan 6 euro


KALENDER 2023                                € 14.00 inclusief porto bij verzenden

                                                              €  10,00 bij afhalen


 

E-mailen
Info