Marine Kalender

 


Geachte oud collega’s 


Nee,....... ik wordt er niet beter van de winst gaat voor de volle honderd procent naar Marine gerelateerde doelen én voor 2022 kalender gaat de winst naar de  de Hoogeveen en de TRAKA OZD.  Doel 500 euro voor elk


De bedoeling is dat de editie 2022 medio september 2021 bij mij in huis ligt. De aankoop van deze kalender is echter al mogelijk. levering bij u thuis is dan 2e week van september.

Ik heb ook een FB pagina met de naam Marine Kalender. Elke dag komen daar verhalen over verleden, heden en toekomst Koninklijke Marine. Daar kan elk oud marine militair en actief dienende zich voor melden. Klik op het plaatje van Facebook. 


Nu is het zo dat de Marine Kalender alleen kan bestaan als er genoeg kalender verkocht worden en ik wil de aantallen duidelijk omhoog hebben want anders red ik het niet en gaat er privé geld bij. Daarom wil ik ook de hulp van de ELKE Oud Marine man inroepen om een kalender te kopen    


De verhalen voor 2022 zijn geschreven,............ en ook die zijn weer interessant om te lezen ! 

( Hier en daar kan nog wat aangepast worden )   • postzegel


De frankering is altijd met marine motief postzegels (wapenschildjes) Door de loop der jaren zal de hele revue hier voorbij komen (Marinemensen die postzegels verzamelen en de zegels apart willen bestellen worden altijd met ja beantwoord, maar op is op en dan komt een volgende set van 4 wapenschildjes aan de beurt)


                                         

  - Elk exemplaar is geseald en wordt in een stevige envelop verstuurd.


 - De porto zegels zullen ook dit jaar weer marine motief  postzegels zijn.

 

           

KALENDER 2022                               € 12,75 inclusief porto bij verzenden

                                                             €  8,75 bij afhalen


Marine VERJAARDAG kalender         € 12,50 inclusief porto bij verzenden  

 

E-mailen
Info