Marine Kalender

 


De Marine kalender 2022 ligt op de constructietafel en zal over niet al te lange tijd gereed zijn om zijn definitieve lay out te ondergaan.

Het wordt weer een zeer interessante kalender met lezenwaardige verhalen , een stukje marine-geschiedenis zal aan uw ogen voorbij rollen. De kalender is zeer de moeite waard om bewaard te worden als verzamelobject  Ik probeer de prijs gelijk te houden maar heb vernomen dat de portokosten 2021 weer zullen stijgen, niet leuk maar ik kan dit niet veranderen.  Toch wil ik vast houden aan de zelf ontworpen zegels met de wapenschildjes, die zijn wie zo al duurder als de standaard zegels van post NL

2022 kal 1
2022 kal 1
2 2022 verhalen
2 2022 verhalen

Nu ben ik aan het overdenken om een abonnement systeem  in het leven te roepen . U kunt u tot wederopzegging abonneren op de jaarlijks te verschijnen Marinekalender . U krijgt bericht wanneer te betalen en de kalender wordt naar u toegestuurd. Ik heb dan ook een beter overzicht over het vaste aantal kalenders wat ik kan laten drukken PLUS een X aantal voor de vrije verkoop. 

 


E-mailen
Info